Companii

Clujenii de la Fortech au lansat un program de investiţii pentru dezvoltare de produse software

Clujenii de la Fortech au lansat un program de...

Autor: Laurentiu Cotu

06.05.2015, 16:10 225

Furnizorul de software Fortech din Cluj-Napoca, controlat în principal de Călin Văduva, a demarat un program pentru antreprenori şi experţi din diverse domenii, care au o idee de produs software şi caută un partener pentru implementarea produsului şi dezvoltarea afacerii.

Seed For Tech este un program de investiţii pentru dezvoltarea de produse software, care însoţeşte fondatorul în fiecare stadiu de viaţă al produsului, de la idee, la implementare şi comercializare. Fondatorii care intră în program vor beneficia de sprijinul unei echipe în dezvoltarea produsului software precum şi de sprijin financiar, suport în cercetarea pieţei şi validarea ideii, consultanţă în elaborarea strategiei de marketing, suport logistic şi ulterior conexiune cu o reţea de posibili investitori, clienţi şi mentori. Modelul este structurat în trei faze, fiecare fază adresând un set de aspecte specifice unei etape din dezvoltarea startup-ului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO