Companii

Clujul pe harta agenţiilor de turism: 15 curse charter din Cluj către diferite destinaţii vor fi operate în perioada aprilie – octombrie

Clujul pe harta agenţiilor de turism: 15 curse charter...

Autor: Miruna Diaconu

28.04.2021, 12:00 217

♦ De pe aeroportul din Cluj-Napoca vor exista patru curse pe săptămână în perioada mai – octombrie către Antalya, Turcia şi tot patru către Heraklion din Grecia.

Clujul este al doilea oraş din care sunt operate cele mai multe zboruri charter în sezonul de vară din acest an. Astfel, agenţiile de turism au mizat şi pe Cluj, de unde vor fi operate 15 curse charter către diferite destinaţii din Europa şi din lume.

Charterele au reprezentat gura de oxigen a agenţiilor de turism, care au fost nevoite să se replieze anul trecut în contextul crizei pandemice. Primele zboruri charter au apărut la sfârşitul anului trecut, când agenţiile de turism au mizat pe destinaţiile exotice precum Maldive, Zanzibar sau Republica Dominicană, fiind pentru prima dată când turiştii aveau ocazia să zboare către aceste destinaţii cu curse directe, fără să mai fie nevoiţi să facă escale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO