Companii

CMU a platit pe o cladire 4,5 mil. euro

21.09.2007, 17:57 22

Compania de servicii medicale Centrul Medical Unirea (CMU) a achizitionat de la compania de dezvoltare imobiliara Eka Development un imobil situat in zona de nord a Bucurestiului pentru 4,5 mil. euro.
"Aici urmeaza sa deschidem cel mai mare centru de diagnostic din tara. Investitiile totale programate in continuare se ridica la 12 mil. euro, suma in care sunt incluse acest proiect si o maternitate pe care urmeaza sa o deschidem", a spus Wargha Enayati, managing director al Centrului Medical Unirea.
Imobilul, situat pe bulevardul Ion Ionescu de la Brad, are o suprafata de 2.200 de metri patrati, lucrarile de constructie urmand sa fie finalizate in cursul acestei luni.
Dezvoltatorul imobilului a mai construit cladirea de birouri Alfa Business Center situata, de asemenea, in nordul Bucurestiului. Cladirea cu o suprafata de 3.700 mp a fost vanduta la sfarsitul anului trecut pentru 6,5 mil. euro. Printre chiriasii imobilului se numara BCR, Trammel Mackenzie, DuPont, Ruukki, potrivit datelor Mediafax. CMU opereaza opt clinici medicale in Bucuresti, printre care o unitate de chirurgie cu o capacitate de 10 paturi, si colaboreaza cu peste 90 de clinici la nivel national.
In prima jumatate a acestui an, CMU a inregistrat venituri de 3,5 mil. euro. La inceputul acestui an, fondul de investitii 3i, unul dintre cele mai mari din lume, a preluat aproape 47% din titlurile companiei. Bazele companiei au fost puse in 1995 de catre Wargha Enayati, care a pornit de la un cabinet deschis in zona Piata Unirii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO