Companii

Coca-Cola HBC România îşi extinde portofoliul de cafea cu un nou brand, Caffè Vergnano, după ce grupul a cumpărat anul trecut 30% din producătorul italian

Coca-Cola HBC România îşi extinde portofoliul de cafea...

Autor: Roxana Rosu

16.02.2022, 10:22 290

Coca-Cola HBC România îşi extinde portofoliul de branduri şi aduce pe piaţa locală cafeaua Caffè Vergnano, după ce grupul a cumpărat 30% din compania italiană în octombrie 2021. România este printre primele ţări din Grupul Coca-Cola care distribuie în exclusivitate brandul.

Caffè Vergnano vine în completarea portofoliului companiei pe segmentul de cafea. În iunie 2020, Coca-Cola HBC România a lansat pe piaţă marca Costa Coffee.

„Suntem foarte bucuroşi să adăugăm o nouă savoare în portofoliul nostru de cafea, de data aceasta, o cafea italiană veritabilă. Caffè Vergnano este o afacere de familie, consolidată de 4 generaţii la rând, care pune pe primul loc calitatea şi momentul unic pe care îl creează. Brandul va beneficia de o reţea largă de distribuţie şi de susţinerea unui partener de business puternic, aşa cum este Coca-Cola HBC. Vrem să oferim românilor o cafea perfectă şi puţin din stilul ‘la dolce vita’ cu fiecare ceaşcă de Caffè Vergano servită. ”, declară Mihaela Hoffman, Coffee & Premium Spirits Business Director, Coca-Cola HBC România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO