Companii

Cocktail Holidays: cea mai scumpă vacanţă vândută de Revelion, 4.000 de euro în Mauritius

Cocktail Holidays: cea mai scumpă vacanţă vândută de...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

22.12.2015, 13:18 286

Cea mai scumpă vacanţă vândută de către agenţia de turism Cocktail Holidays pentru Revelion a fost în destinaţia Mauritius, la preţul de 4.000 euro de persoană şi a inclus 7 nopţi de cazare în cameră Deluxe Ocean View la un hotel de 5 stele cu all inclusive, cină festivă de Revelion, zbor direct charter TAROM clasa business, taxe de aeroport, asistenţă turistică în limba română.

Pachetul mediu al unei vacanţe pentru Crăciun a fost anul acesta de 625 de euro, faţă de 795 de euro anul trecut, iar pentru vacanţa de Revelion, 1.229 de euro, faţă de 1.225 anul trecut.

Pentru Crăciun s-au căutat în special oraşele europene unde se organizează spectacole stradale, târguri tradiţionale, dar şi Israelul, spun reprezentanţii agenţiei de turism.  Pentru astfel de vacanţe, turiştii au plătit de la 349 de euro/persoană, pentru trei nopţi de cazare cu mic dejun şi transport cu avionul. Turiştii au fost atraşi în această iarnă de destinaţii precum Madeira – pentru vacanţa de Revelion, dar şi de cele tradiţionale, precum Austria, Turcia, Cipru, Spania, Emiratele Arabe Unite, Sri Lanka, cei mai mulţi dintre ei alegând să înceapă noul an într-o destinaţie însorită.

 Cererea tot mare din partea turiştilor români pentru destinaţii însorite de Revelion ne-a convins să lansăm charterul pentru Madeira, insula care deţine recordul european pentru cel mai spectaculos foc de artificii”, declară Adriana Goicea, director general Cocktail Holidays.

Agenţia este operată de compania Prompt Service Travel Company, cu afaceri de 66 milioane de lei (15 mil. euro). Cocktail Holidays, deţinut de familia Adriana şi Dan Goicea, este specializată pe pachete de tip sejur către desti­naţii calde cu avionul pe cursele proprii charter.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO