Companii

Colaborare în vremuri de pandemie: Suedezii de la Medicover mută clinica din Braşov în incinta spitalului Clinicco din acelaşi oraş. Noua clinică relocată va avea peste 850 mp şi va deservi 23 de specialităţi medicale

Colaborare în vremuri de pandemie: Suedezii de la...

Autor: Georgiana Mihalache

10.12.2020, 17:45 404

Medicover România, al treilea operator din piaţa privată de sănătate, anunţă relocarea clinicii pe care o deţine în Braşov în cadrul altui spital privat – Clinicco Braşov, care nu face parte din grupul suedez, cele două entităţi semnând un parteneriat.

Este un model de business folosit de reţeaua privată pentru a se extinde, mergând cu clinici „on-site” în diverse locaţii, însă este pentru prima dată când compania anunţă un parteneriat cu un competitor direct de talie medie, aşa cum este Spitalul Clinicco.

„Spitalul Clinicco este un partener cu standarde şi valori similare, care completează portofoliul de servicii pentru pacienţi. Vom continua să investim în dezvoltarea tehnică şi atragerea celor mai buni doctori pentru a deservi braşovenii, oferind servicii la cel mai înalt nivel”, a spus Florinela Cîrstina, director operaţional al Medicover România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO