Colosseum Retail Park din Bucureşti aduce trei chiriaşi noi

27 mar 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Centrul comercial Colosseum Retail Park din zona de nord-vest a Capitalei, dezvoltat de Nova Imo­biliare, şi-a majorat vânzările cu 19% în ultimii doi ani, în vreme ce traficul a crescut cu 15%, ajungând la 3 mil. vizitatori. Centrul a încheiat trei noi contracte de închi­riere cu re­tailerii Sport Vision (900 mp), Pepco (450 mp) şi cofetăria Nedelya.

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 38.500 de metri pă­traţi, Colosseum Re­tail Park a fost inau­gurat în 2011, pe un teren cu o suprafaţă de 62 de hectare, care per­mite şi etape ulterioare de dezvoltare.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.03.2017

 
Cuvinte cheie:
Colosseum Retail Park
, chiriasi
, bricolaj
, magazin
, retaileri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide