Companii

Combinatul siderurgic Donalam Călăraşi, parte a grupului Italian Beltrame, a finalizat o investiţie de 4 milioane euro într-un echipament special de tratare a barelor de oţel

Combinatul siderurgic Donalam Călăraşi, parte a...

Autor: Roxana Rosu

18.05.2020, 12:42 1701

Combinatul siderurgic Donalam din Călăraşi, unul dintre principalii jucători din industria barelor de oţel laminate la cald din Europa, parte a grupului Italian Beltrame, a investit aproape 4 milioane de euro într-un echipament special de tratare a barelor de oţel.

Această investiţie va permite companiei să ofere produse din oţel cu o valoare adaugată mai mare (prin tratare şi finisare).

„Industria în care activăm este una foarte competitivă, prin urmare, nu poţi să evoluezi fără să investeşti în echipamente de lucru performante, pentru creşterea standardelor tehnice şi de producţie. Acest lucru conduce la îmbunătăţirea procesului de fabricaţie din punct de vedere al calităţii şi la obţinerea încrederii clienţilor. Bazându-ne pe optimizarea investiţiilor în finisarea şi tratarea termică a oţelurilor, obiectivul nostru este să dezvoltăm produse cu valoare adăugată şi personalizate, pentru a satisface cererea din ce în ce mai mare de calitate, flexibilitate şi durabilitate. Am prevăzut şi alte investiţii ambiţioase pentru anii următori, care ne vor ajuta să ne dezvoltăm în continuare şi să ne menţinem la un nivel relevant pe piaţă”, a declarat Carlo Beltrame, CEO Donalam Călăraşi. 

Noua strategie de business, rezultat al unui joint-venture cu grupul german GMH, este de a importa materia primă din Germania şi de a realiza apoi laminarea şi finisarea în Călăraşi, România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO