Companii

Comes din Săvineşti, Neamţ: Avem contracte noi la export, afacerile au crescut cu 30%

Comes din Săvineşti, Neamţ: Avem contracte noi la...

Autor: Mirabela Tiron

28.07.2022, 07:20 457

Compania Comes din comuna Săvineşti, judeţul Neamţ,  care livrează utilaje sub presiune de gabarit mare  şi piese de schimb pentru industria chimică, petrochimică, petrol şi gaze, a semnat noi contracte la export pentru utilajele produse şi estimează afaceri mai mari cu 30-40% până la final de an.

„Pentru noi este un an bun, am semnat contracte noi în Germania, Franţa, urmează să livrăm un utilaj unicat către Israel“, a declarat pentru ZF Anton Ioan Măzărianu, directorul general al companiei şi acţionar majoritar al Comes.

El a mai spus că în acest an compania va atinge ţinta de creştere, plus 30%, adică va finaliza cu afaceri de 16 milioane de euro.

Compania va livra un utilaj de gabarit mare către Israel, un utilaj  de 60 de metri lungime şi 140 de tone, iar apoi va livra în Franţa un alt utilaj. Comes a mai livrat un utilaj de 80 de tone către un client din industria chimică din Germania. Compania vinde  80% din producţie la export, în 30 de ţări, pe toate pieţele din Europa, Asia, Africa, Orientul Mijlociu, mai puţin America.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO