Companii

Cometex, dezvoltator imobiliar parte a grupului Altex, a vândut centrul comercial Bucovina din Suceava către omul de afaceri Andrei Mandachi, pentru 7 milioane euro. Compania are în plan peste 30 de parcuri de retail în următorii 2 ani

Cometex, dezvoltator imobiliar parte a grupului Altex, a...

Autor: Roxana Rosu

16.11.2022, 10:39 491

Cometex, dezvoltator imobiliar de parcuri retail parte a grupului Altex, a finalizat vânzarea complexului comercial Bucovina din Suceava către omul de afaceri Andrei Mandachi, valoarea tranzacţiei fiind de 7 milioane de euro.

Cometex a deţinut proprietatea comercială timp de peste 15 ani.  Centrul comercial Bucovina are 4 etaje şi o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 8.000 mp.

”Acesta este o tranzacţie între doi antreprenori români, pentru binele şi folosul comunităţii locale. Suntem încântaţi să predăm ştafeta unui cunoscut investitor la nivel local. Suntem convinşi că acesta va aduce plus valoare proiectului, cunoscând foarte bine obiceiurile, nevoile, dorinţele sucevenilor în ceea ce priveşte o experienţă de shopping cât mai plăcută, în cel mai de notorietate brand şi centru comercial local, Bucovina.”  a declarat Adrian Urdă, CEO COMETEX.

El a adăugat că firma are în plan dezvoltarea de parcuri de retail moderne la Rădăuţi, Vatra Dornei, judeţul Suceava fiind o zonă cu potenţial foarte mare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO