Companii

Compania aeriană Air France va opera 17 zboruri săptămânale Bucureşti – Paris din luna iulie a acestui an

Compania aeriană Air France va opera 17 zboruri săptămânale Bucureşti – Paris din luna iulie a acestui an

Autor: Miruna Diaconu

21.04.2021, 00:02 146

Compania aeriană Air France va opera 17 zboruri săptămânale Bucureşti – Paris din luna iulie a acestui an. În prezent, compania zboară de opt ori pe săptămână între aeroportul din Paris Charles de Gaulle şi cel din Bucureşti, urmând ca numărul acestora să crească la 15, respectiv 17 curse săptămânale în perioada 5 iulie – 8 august 2021.

"Ruta aeriană Bucureşti - Paris este una dintre cele mai vechi şi longevive opţiuni de zbor pentru români. Am operat în perioada comunistă, în perioade instabile din punct de vedere economic şi am operat şi în timpul pandemiei. A venit însă vremea să creştem numărul de zboruri şi să depăşim operaţiunile de avarie. Comunitatea franceză de business, călători frecvenţi pe această rută, dar şi românii care lucrează şi studiază în Franţa, vor avea în această vară un număr sporit de opţiuni de zbor“, a declarat Razvan Răduţ, Country Sales Manager Air France KLM România şi Bulgaria.

Air France este o companie aeriană globală franceză recunoscută pentru standardele ridicate de calitate şi o atitudine atentă faţă de pasageri. Aceasta transformă zborul într-un moment de plăcere şi relaxare în toate segmentele sale zilnice din Franţa, Europa şi din întreaga lume. 

AFACERI DE LA ZERO