Companii

Compania americana de curierat UPS asteapta afaceri de 18,7 mil. euro in Romania, mai mari cu 25%

03.06.2010, 14:38 79

Compania americana UPS, unul dintre cei mai mari jucatorimondiali de pe piata de curierat, care a intrat direct pe piatalocala in 2008 prin achizitia Trans Courier Service, asteapta anulacesta o cifra de afaceri mai mare cu 25% pana 18,7 milioane europrin atragerea de noi clienti.

Compania a inaugurat astazi un centru regional langa aeroportuldin Otopeni, care are o suprafata de 2.500 de metri patrati. Cenruleste dotat cu o banda de sortare de 30 de metri si inlocuieste treiunitati ale UPS din Capitala.

Numarul de angajati al companiei s-a redus anul trecut cu 16persoane, pana la 115 angajati.

Compania americana a operat pe piata romaneasca prin intermediulagentului autorizat Trans Courier Service, pana in momentulpreluarii acestei companii de la actionarii Romtrans in 2008. Prinaceasta vanzare, Romtrans a renuntat total la partea de curierat,dupa ce in urma cu doi ani a desfiintat si divizia de profil dininteriorul companiei, care a fost achizitionata de Cargus.Ulterior, Romtrans avea sa vanda si cel mai mare business al sau,cel din transport, catre o filiala a gigantului Deutsche Bahn.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO