Companii

Compania de audit şi consultanţă PwC România îi promovează pe Adriana Costea şi Radu Bădiceanu în rolul de parteneri în cadrul practicilor de Consultanţă Fiscală şi Juridică, şi de Consultanţă în Tehnologie

Compania de audit şi consultanţă PwC România îi...

Autor: Cristina Bellu

02.06.2022, 13:49 144

PwC România anunţă că, începând cu 1 iulie 2022, Adriana Costea şi Radu Bădiceanu devin parteneri în cadrul practicilor de Consultanţă Fiscală şi Juridică şi, respectiv, de Consultanţă în Tehnologie.

Cu o experienţă profesională de peste 15 ani, Adriana Costea devine primul partener regional de Taxe al PwC România, ea urmând să coordoneze cele mai mari birouri regionale ale firmei, respectiv Timişoara şi Cluj, arată informaţiile transmise joi de oficialii PwC.

Potrivit acestora, Adriana Costea a avut un rol esenţial în dezvoltarea practicii de Taxe în zona de vest a României, şi în continuare va fi responsabilă pentru extinderea activităţii în regiune, precum şi pentru creşterea altor servicii.

Adriana Costea a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii "Aurel Vlaicu” din Arad, fiind şi consultant fiscal licenţiat.  

Radu Bădiceanu devine Partener în echipa de Consultanţă pe Tehnologie a PwC România, concentrându-se pe servicii legate în special de SAP.

După ce s-a alăturat PwC România în anul 2017, Radu Bădiceanu a construit de la zero echipa PwC SAP din România, pe care va continua să o conducă şi să o dezvolte.

Împreună cu echipa sa, Radu Bădiceanu urmează să dezvolte proiecte de transformare tehnologică atât pe piaţa locală, cât şi la nivel internaţional, cu accent pe S/4Hana şi SuccessFactors.

Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi al unui master la Universitatea Clermont Auvergne din Franţa, Radu Bădiceanu are peste 15 ani de experienţă în livrarea de proiecte SAP, inclusiv în Germania şi Franţa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO