Companii

Compania de curierat Cargus a inaugurat nouă depozite în 2021: „Estimăm o creştere de 30% a volumelor anul viitor“. În 2022, compania de curierat plănuieşte să investească în relocarea a 10 depozite şi construirea a încă şase noi centre logistice

În 2022, compania de curierat Cargus plănuieşte să investească în mutarea a 10 depozite şi construirea a încă şase noi centre logistice.

În 2022, compania de curierat Cargus plănuieşte să investească în mutarea a 10 depozite şi construirea a încă şase noi centre logistice.

Autor: Miruna Diaconu

06.12.2021, 00:06 404

Cargus, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de curierat locală, a inaugurat nouă depozite anul acesta, prin aceste investiţii, reprezentanţii companiei estimează o creştere de 30% a volumelor anul viitor, conform unui comunicat transmis de com­panie.

„Toate eforturile depuse pentru dezvoltarea capacităţii logistice şi pentru îmbunătăţirea experienţei clienţilor noştri ne permit să asigurăm cea mai bună rată de livrare de pe piaţa din România - 92% din totalul livrărilor ajung la destinatarii lor în ziua următoare preluării. Un bun exemplu al acestor eforturi este chiar depozitul nostru de la Braşov, unde Cargus a investit în jur de 2 mil. euro, din 2018 până în prezent, în dotarea cu echipamente specifice şi dezvoltarea acestui centru logistic. În plus, ne-am propus ca anul viitor să menţinem rata de livrare, în timp ce estimăm o creştere de 30% a volu­me­lor“, a declarat Jaroslaw Sliwa, CEO Cargus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO