Companii

Compania de curierat DHL România şi-a majorat veniturile cu 20% depăşind pragul de 500 milioane lei afaceri. DHL şi-a lansat propria reţea de lockere anul trecut, având peste 100 de lockere în toată ţară

Compania de curierat DHL România şi-a majorat...

Autor: Miruna Diaconu

31.05.2023, 11:00 125

Compania de curierat DHL Interna­tional România, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa de curierat, şi-a majorat veniturile în 2022 cu 20%, atingând o cifră de afaceri de 505 milioane lei, potrivit datelor Ministerului de Finanţe.

Firma de curierat a înregistrat anul trecut un profit net de 13 milioane lei, după o creş­tere de 120%, potrivit aceleaşi surse. Totoda­tă, compania a avut 602 angajaţi în 2022.

Anul trecut, DHL a investit circa 2 mili­oane euro pentru deschiderea noilor sedii şi modernizarea celor existente, iar pentru anul acesta este planificată aceeaşi sumă pentru investiţii în flotă, mai exact pentru achiziţio­narea unor maşini electrice pentru livrare, cât şi în infrastructură necesară încărcării acestora.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO