Compania de curierat DPD România a investit 1,2 mil.euro într-o reţea de automate poştale şi oficii amenajate în marile magazine şi centre de birouri din Bucureşti şi vrea extinderea naţională a serviciului

Secțiune susținută de Medlife Logo

25 sep 2018 Autor: Roxana Rosu

Compania de curierat DPD România a dezvoltat o reţea de automate poştale şi oficii amplasate în spaţii comerciale şi clădiri de birouri, dar şi în locaţii proprii, în urma unei investiţii de 1,2 milioane euro, noul serviciu de livrare fiind disponibil din luna septembrie în peste 50 de locaţii din Bucureşti.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
romania
, livrare
, bucuresti
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide