Companii

Compania de construcţii Erbaşu a investit 4 milioane de euro în hotelul de trei stele ibis Styles din Capitală

Compania de construcţii Erbaşu a investit 4 milioane de...

Autor: Florentina Niţu

24.10.2018, 14:05 496

Hotelul ibis Styles Bucharest Erbas, primul hotel ibis Styles din Capitală şi al doilea de acest fel din ţără, situat în zona de nord a Capitalei şi operat de grupul polonez Orbis, a fost renovat de către compania locală Construcţii Erbaşu şi redeschis în această vară, printr-o investiţie de 4 milioane de euro.

"Investiţia în redeschiderea hotelului s-a ridicat la 4 milioane de euro. Procesul de renovare a durat aproximativ 18 luni şi a cuprins întreaga clădire, inclusiv sistemul electric şi instalaţiile. Practic, din vechiul hotel a rămas doar structura, care a fost consolidată", a explicat Cristian Erbaşu, CEO Construcţii Erbaşu şi investitor şi proprietar al hotelului ibis Styles Bucharest Erbas.

Hotelul a fost redeschis pe 23 iulie şi este situat în inima cartierului de afaceri al Capitalei, pe bulevardul Aviaţie. Acesta este condus de Felicia Dincă, un manager cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul cadrul grupului hotelier Accor, partener strategic al grupului Orbis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO