Companii

Compania de curierat a lui Octavian Radu intră pe piaţa din Budapesta

Compania de curierat a lui Octavian Radu intră pe piaţa din Budapesta

Autor: Mirabela Tiron

25.04.2012, 12:31 2706

TCE Holding, grupul de firme din curierat controlat de Octavian Radu, a deschis la Budapesta primul birou din afara României, unde vor fi livrate colete.

"Acum putem să livrăm în regim de curierat sau cargo la fel de repede în Vaslui sau în Budapesta" , a declarat Sorin Sofian, CEO TCE Holding.

Relaţia cu Budapesta va fi zilnică în ambele sensuri, astfel teritoriul Ungariei devine la fel de accesibil pentru expedierea de plicuri, colete şi paleţi ca teritoriul României, potrivit oficialilor companiei.

TCE livra şi până acum în Ungaria prin parteneriate, însă de la frontiera României preţurile erau calculate în regim de transport internaţional.

În aprilie sunt estimate aproximativ 2500 de operaţiuni către şi dinspre capitala Ungariei. "Preţul pe livrare, pe teritoriul Ungariei scade acum în medie cu 40%, inclusiv pentru serviciile de livrare door to door"

În acest an holdingul operează cu 45 puncte de lucru, cu 2 hub-uri principale, Bucureşti şi Braşov şi câte un minihub în Bacău, Cluj şi Budapesta. La finele anului trecut TCE Holding lucrează cu aproximativ 1100 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO