Companii

Compania de logistică Pall-Ex intră în linie dreaptă cu al patrulea hub din România, la Cluj-Napoca

Danor Ionescu, CEO al Pall-Ex România: Creşterea cifrei de afaceri s-a datorat eficientizării modului de operare

Danor Ionescu, CEO al Pall-Ex România: Creşterea cifrei de afaceri s-a datorat eficientizării modului de operare

Autor: Mădălina Panaete

04.04.2016, 00:06 416
Compania de logistică Pall-Ex a avut anul trecut volume mai mari cu 45%, prin­tre factorii care au contribuit la acest avans numărându-se atragerea de noi membri în reţea şi atingerea unui număr de 30 de de­po­zite în ţară.
 
„A fost un an dinamic atât pe planul dez­voltării, cât şi pe cel al investiţiilor în teh­no­logie“, a declarat Danor Ionescu, CEO al Pall-Ex România.
 
Pall-Ex este un serviciu de curierat de marfă paletizată lansat pe piaţa locală la 1 de­cembrie 2011, prin intermediul Pall-Ex Ro­mânia, care deţine franciza pe plan local. Ser­viciul din Europa de Vest s-a extins în mai multe ţări precum Marea Britanie, Spania, Franţa, Italia, Polonia şi România.
 
Modelul Pall-Ex permite formarea unei re­ţele de transportatori şi distribuitori locali, care oferă un serviciu de livrare în 24 de ore a mărfurilor paletizate pe întreg teritoriul ţării. Practic, transporturile de mărfuri sunt reali­zate prin intermediul companiilor de transport.
 
În prezent, Pall-Ex România are 30 de mem­bri, iar pentru anul acesta reprezen­tanţii companiei mai vor să atragă încă cinci companii de transport în reţea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO