Companii

Compania de programe de educaţie managerială EXEC-EDU a numit-o pe Oana Scarlat în funcţia de CEO

Oana Scarlat s-a alăturat echipei EXEC-EDU în urmă cu 17 ani.

Oana Scarlat s-a alăturat echipei EXEC-EDU în urmă cu 17 ani.

Autor: Ramona Cornea

17.06.2021, 00:02 132

EXEC-EDU, o companie de programe şi cursuri de educaţie managerială, a numit-o pe Oana Scarlat în funcţia de CEO. Oana Scarlat preia rolul de CEO de la Lavinia Raşcă, care va continua în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie al EXEC-EDU. 

„Odată cu schimbarile generate de pandemie, EXEC-EDU a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare, axată pe diversificarea portofoliului de cursuri pentru directorii de top“, a declarat noul CEO al EXEC-EDU.  Oana Scarlat s-a alăturat echipei EXEC-EDU în urmă cu 17 ani.  Iniţial a coordonat activitatea de operaţiuni a companiei, iar în ultimii ani a condus departamentul de marketing şi vânzări. Ea are o diplomă de licenţă de la Facultatea de Litere Bucureşti şi a absolvit programe de dezvoltare la EXEC-EDU, Bled School of Management (Slovenia) şi Institutul Kutschera (Austria).

Portofoliul EXEC-EDU cuprinde în prezent aproximativ 70 de programe, structurate pe patru linii principale de activitate: programe de dezvoltare pentru C-level, programe de management, cursuri de specializare în domenii profesionale extrem de actuale, de nişă şi workshopuri de wellbeing. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO