Companii

Compania de resurse umane Lugera & Makler: Vânzările de servicii de resurse umane au scăzut cu 90% în această perioadă

Compania de resurse umane Lugera & Makler: Vânzările de...

Autor: Ramona Cornea

04.06.2020, 13:00 304

În 2019, Lugera & Makler a avut o cifră de afaceri de 398 mil. lei şi un număr mediu de 6.580 de angajaţi.

Compania de recrutare şi consultanţă în resurse umane Lugera & Makler afirmă că vânzările de servicii de resurse umane au scăzut cu 90% din cauza restricţiilor impuse în urma pandemiei de COVID-19.

„În urma pandemiei declarate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii din data de 11 martie 2020, a fost afectată întreaga societate internaţională şi pro­duce efective negative în majoritatea sec­toarelor de activitate, care sunt forţate să îşi reducă temporar activitatea parţial sau total. Vânzările de servicii de resurse umane au scăzut cu 90%în această perioadă, asta şi din cauza spe­cificului activităţii noastre. Au fost puţine companii ce au făcut angajări în această pe­rioa­dă“, au spus reprezentaţii Lugera & Makler pentru ZF. Informaţiile au fost oferite de com­panie într-un chestionar trimis de Ziarul Fi­nanciar pen­tru realizarea Anuarului de Business al Ro­mâniei – Cei mai mari jucători din economie, 2020.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO