Companii

Compania din construcţii Petcu Construct a făcut afaceri de 70 mil. lei în 2018, plus 13%

Antreprenori locali

Compania din construcţii Petcu Construct a făcut...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.06.2019, 00:07 869

Compania din construcţii Petcu Construct, deţinută integral de omul de afaceri Dumitru Petcu, a continuat să-şi majoreze afacerile în 2018 şi a ajuns la 70 de milioane de lei, în creştere cu 13% faţă de anul anterior. Profitul s-a apropiat de două milioane de lei anul trecut, în condiţiile în care, cu un an în urmă, acesta era sub 100.000 de lei. În acelaşi timp, numărul mediu de angajaţi a urcat cu peste 30, la 267, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Printre proiectele în care a fost implicată compania de-a lungul timpului se numără construcţia Liceului Francez Anna de Noailles din Otopeni, a centrului comercial Mega Mall şi a mai multor ansambluri rezidenţiale.

Compania Petcu Construct a fost înfiinţată în mai 1993, iar datele de la Registrul Comerţului arată că în prezent este deţinută integral de antreprenorul român Dumitru Petcu. Potrivit datelor de pe site-ul Petcu Construct, în anul 2001 compania a început primele lucrări în Germania, în calitate de subantreprenor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO