Companii

Compania Doru şi Florin, un transportator de marfă din Oradea, cu afaceri de 100 mil. lei: „Aproape 70% din volumul de mărfuri transportate este pe importuri. Aducem fructe din Portugalia, carne din Spania şi Franţa“

Transportatorul din Oradea operează cu 150 de camioane.

Transportatorul din Oradea operează cu 150 de camioane.

Autor: Mirabela Tiron

14.03.2022, 17:45 201

Compania face transport frigorific cu 150 de camioane pe rute externe şi a mai comandat încă 10 camioane l Preţul crescut la combustibil, cea mai mare problemă.

Compania Doru şi Florin, un transportator de marfă din Oradea controlat de antreprenori locali, a depăşit pragul de 100 de milioane de lei afaceri anul trecut, iar pentru acest an vede o creştere cu până în 10%, potrivit oficialilor firmei.

„Transportăm fructe, carne, brânzeturi, lapte, ouă. 70% din volumul total de mărfuri pe care îl transportăm sunt mărfuri din import. Aducem fructe din Portugalia, carne de porc din Spania, cărnuri din Franţa şi alte produse din Belgia şi mai puţin din Austria“, a spus pentru ZF Teodor Duma, fondatorul şi admi­nis­tratorul companiei de transport. Antre­pre­norul a pus bazele firmei în 2007, când a început să transporte măr­furi cu un camion. Din acţio­na­riatul companiei fac parte Teodor Duma şi cei doi fii pe care îi are, Doru şi Florin Duma.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO