Companii

Compania Doru şi Florin, un transportator de marfă din Oradea, afaceri de 23 mil. euro în 2021, în creştere cu 15%. Compania face transport frigorific pe rute externe

Compania Doru şi Florin, un transportator de marfă din...

Autor: Mirabela Tiron

21.06.2022, 00:05 275

Compania Doru şi Florin, un transportator de marfă din Oradea, controlat de antreprenori locali, a finalizat anul trecut cu afaceri de 112 milioane de lei (23 mil. euro), în creştere cu circa 15% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la mfinante.ro.

Numărul de angajaţi a crescut la 174 de angajaţi anul trecut, faţă de 157 de angajaţi, mai arată datele publice.

„Volumul de mărfuri a fost mai mare anul trecut. Anul acesta mai cumpărăm cinci camioane. Am estimat o creştere, dar mai mică decât cea de anul trecut“, a declarat Teodor Duma, fondatorul şi administratorul companiei de transport. Antreprenorul a pus bazele firmei în 2007, când a început să transporte mărfuri cu un camion. Din acţionariatul companiei fac parte Teodor Duma şi cei doi fii pe care îi are, Doru şi Florin Duma.

Compania din Oradea operează cu o flotă formată din 150 de camioane şi transportă fructe, carne, brânzeturi, lapte, ouă. Aproape 70% din volumul total de mărfuri pe care îl transportă compania sunt mărfuri din import, potrivit ultimelor date.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO