Companii

Compania Gloves Global, înfiinţată anul trecut şi controlată de grupul PPE, înregistrat în Germania, are în plan construcţia unei fabrici de mănuşi de protecţie în valoare de 280 mil. lei (circa 60 mil. euro) în localitatea Bucov din Prahova

Grupul PPE figurează a fi fondat în 2020, într-o perioadă marcată de pandemie şi de necesitatea utilizării de măşti, mănuşi şi alte echipamente de protecţie.

Grupul PPE figurează a fi fondat în 2020, într-o perioadă marcată de pandemie şi de necesitatea utilizării de măşti, mănuşi şi alte echipamente de protecţie.

Autor: Cristina Roşca

18.08.2022, 19:00 256

Un grup înregistrat în Germania care pariază pe mutarea producţiei de măşti şi mănuşi de protecţie din Asia în Europa vrea afaceri de 450 mil. euro în România cu trei fabrici Fabrica Alma Atlas din Buşteni, care produce filtre pentru măşti de protecţie, figurează a fi deja funcţională, conform datelor de pe site-ul propriu O a treia unitate de producţie, operată prin firma Nonwoven Global SRL, este dezvoltată în localitatea Moreni din Dâmboviţa. Aici se produc textile şi combinezoane.

Grupul PPE, specializat în realizarea de echipamente de protecţie, de la mănuşi şi măşti la combinezoane medicale, pariază pe mutarea producţiei de astfel de articole din Asia în Europa, mai aproape de locul de consum, iar pentru asta a investit şi continuă să dezvolte trei fabrici din România. Aceste unităţi se adaugă altor investiţii în producţie în Germania.

„Vrem să devenim cel mai mare producător de bunuri de protecţie din Europa, mizând pe relocarea fabricilor de măşti, scutece pentru adulţi, mănuşi şi alte echipamente de protecţie personală dinspre Asia spre Germania şi alte state de pe Bătrânul Continent“, se arată pe site-ul grupului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO