Companii

Compania hotelieră Parc Hotels, care controlează două hoteluri în Bucureşti, a încheiat anul trecut cu pierderi de 3 milioane lei

Compania hotelieră Parc Hotels, care controlează două...

Autor: Miruna Diaconu

19.08.2021, 17:30 82

♦ Compania hotelieră administrează hotelurile Ramada Parc şi Ramada Plaza din Bucureşti, care sunt clasificate la patru stele fiecare şi au o capacitate de cazare totală de 567 camere şi patru restaurante.

Compania hotelieră Parc Hotels, care administrează două hoteluri în Bucureşti şi este controlată de Tatika Investments, a încheiat anul 2020 cu pierderi de 3 milioane lei, fiind pentru prima dată în ultimii ani când societatea nu înregistrează profit, conform datelor Ministerului de Finanţe.

Totodată, complexul hotelier a avut anul trecut venituri de aproape 20 milioane lei, în scădere cu 66% faţă de anul anterior, când veniturile s-au situat la circa 60 mil. lei. în 2020, compania a numărat cu 100 de angajaţi mai puţin, având doar 214 salariaţi, conform aceleaşi surse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO