Companii

Compania hotelieră THR Marea Neagră a înregistrat venituri cu 70% mai mici în S1/2021: „Am avut încasări mai mici pentru că nu am vândut active, dar veniturile din activitatea de ospitalitate au fost mai mari decât în 2019“

Compania hotelieră THR Marea Neagră a înregistrat...

Autor: Miruna Diaconu

06.09.2021, 17:30 147

În ultimii ani, THR Marea Neagră a vândut mai multe hoteluri şi restaurante, însă, în prezent compania hotelieră mai administrează 11 hoteluri şi 13 restaurante în staţiunile de pe litoralul românesc.

Compania hotelieră THR Marea Neagră a avut venituri cu 70% mai mici în primul semestru al acestui an faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Radu Zamfir, CEO al THR Marea Neagră, spune că veniturile mai mici se explică prin faptul că în primele şase luni ale acestui an compania hotelieră nu a vândut niciun activ. Compania a înregistrat în primele şase luni ale acestui an încasări de 6,3 milioane lei, conform raportului financiar aferent primului semestru din acest an al companiei.

„În 2020 am vândut active şi dacă nu ai avea vânzări până în iunie nu ai niciun business, decât ceea ce este early booking, dar nu e un volum foarte mare de încasări. Noi nu am vândut nimic anul acesta prin urmare am avut venituri mai mici şi avem cheltuieli destul de mari, avem 130 de angajaţi. Nu avem în plan să vindem vreun activ anul acesta“, spune pentru ZF Radu Zamfir, CEO al THR Marea Neagră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO