Companii

Compania Intermedio General Group, care operează sub brandul de mobilier Theta Furniture & More, a investit 4 mil. euro într-o fabrică în comuna Păuleşti din Prahova

Până în prezent, Theta a lucrat cu peste 1.500 de clienţi, companii locale şi internaţionale din domenii precum office, comercial, HoReCa şi medical.

Până în prezent, Theta a lucrat cu peste 1.500 de clienţi, companii locale şi internaţionale din domenii precum office, comercial, HoReCa şi medical.

Autor: Alexandra Matei

10.06.2022, 17:00 510

♦  Noua unitate de producţie se întinde pe o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi şi înlocuieşte fosta fabrică a companiei din Blejoi, judeţul Prahova, care era un spaţiu închiriat care nu permitea investiţii ♦ Peste 20% din producţia fabricii merg la export, iar principalele ţări în care livrează sun Belgia şi Franţa.

Theta Furniture & More, unul dintre principalii jucători de pe piaţa de amenajări interioare şi mobilier la co­mandă, a investit 4 mil. euro într-o fabrică proprie, care se întinde pe o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi şi care este situată în comuna Păuleşti, judeţul Pra­hova.

Fabrica este funcţională din luna martie a acestui an şi va crea, până la final de 2022, circa 12 locuri de muncă pentru oa­menii care locuiesc în apropiere.

„În 2016 am achiziţionat acest teren şi ne-am propus să facem fabrica. După achiziţia de 50% a fondului de investiţii Black Sea Fund, am început să demarăm proiectul pentru construcţia fabricii. În  iunie 2021, am început săpătura. Fabrica a fost gata în 2022, în luna februarie, iar în martie ne-am mutat complet şi am început să producem în noua locaţie. Noua unitate de producţie înseamnă o investiţie de 4 milioane de euro, se desfăşoară pe o suprafaţă de 5.000 mp şi înlocuieşte fabrica anterioară din Blejoi, Prahova. Anul acesta, plănuim să anga­jăm 12 oameni în noua unitate de producţie“, a spus Florin Gheorghe, cofondator şi CEO al Theta Furniture & More, în cadrul conferinţei de presă ce anunţă deschiderea noii fabrici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO