Companii

Compania de investiţii Oresa preia parcul logistic şi industrial Solo Iaşi de la Grupul Tester, controlat de omul de afaceri Bogdan Pitigoi. ”Ne-a atras locaţia strategică şi oportunitatea de a extinde această platformă”

Compania de investiţii Oresa preia parcul logistic şi...

Autor: Roxana Rosu

16.03.2021, 15:07 752

Fondul de investiţii Oresa a finalizat preluarea parcului logistic şi industrial Solo Iaşi de la Grupul Tester, deţinut de omul de afaceri Bogdan Pitigoi, aceasta tranzactie marcand intrarea companiei de investiţii pe segmentul de real estate din România.

“Grupul Tester a investit cu incredere in dezvoltarea Parcului Solo in comuna Letcani incepand din anul 2011, acesta fiind primul parc logistic si industrial privat din zona de nord est a Romaniei. Chiar daca la inceput am fost priviti cu scepticism, zona Moldovei fiind privita ca nefiind propice acestor tipuri de investitii, noi am continuat sa dezvoltam Parcul Solo fiind convinsi ca va veni timpul cand zona noastra va deveni atractiva”, a spus Bogdan Pitigoi.

La rândul lui, Cornel Marian, managing director Oresa, a afirmat că fondul a fost atras de locatia strategica a parcului logistic, în nord-estul României, de calitatea activelor si de oportunitatea de a extinde si dezvolta aceasta platforma.

Oresa a investit in ultimii 24 de ani peste 150 milioane de euro in companii din Romania

”Ne bucura ca Parcul Solo se va dezvolta in continuare si ca partenerii nostri principali Lear Corporation si Altex vor avea asigurate in continuare cele mai bune conditii de catre o companie de inalt nivel cum este Oresa”, a mai spus Bogdan Pitigoi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO