Companii

Compania de logistică DP World va investi într-un terminal intermodal în Aiud. Cosmin Cârstea, CEO DP World: Ne propunem să operăm mărfuri care se pot containeriza, dar putem să operăm foarte bine şi trailere, prelate, camioane

Cosmin Cârstea, CEO al DP World Constanţa & DP World Logistics România

Cosmin Cârstea, CEO al DP World Constanţa & DP World Logistics România

Autor: Ramona Cornea

01.07.2021, 07:35 284

Compania de logistică DP World va investi într-un ter­mi­nal intermodal în Aiud, după cum a spus Cosmin Cârstea, CEO al DP World Constanţa & DP World Logistics România, companii care fac parte din DP World, unul dintre cei mai mari operatori portuari din lume.

„Va fi pentru orice sector al industriei. Ne propunem să operăm mărfuri care se pot containeriza, dar putem să ope­răm foarte bine şi trailere, prelate, camioane, adică uni­tăţi care se pot pune pe tren şi se pot transporta pe dis­tanţe foarte mari“, a spus Cosmin Cârstea în cadrul video­conferinţei ZF Cei mai mari jucători din economie 2021.

El a mai explicat că toate investiţiile propuse în următorii doi ani de DP World în România se ridică la o valoare de peste 50 mil. euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO