Companii

Compania Turism Covasna, care are trei hoteluri în staţiunea cu acelaşi nume, a raportat în primele şase luni venituri de aproape trei ori mai mari faţă de aceeaşi perioadă din 2020

Compania Turism Covasna, care are trei hoteluri în...

Autor: Miruna Diaconu

11.09.2021, 00:00 330

Turism Covasna, controlată de SIF Transilvania în proporţie de 92%, deţine trei unităţi de cazare clasificate la 4,3 şi 2 stele în staţiunea Covasna din judeţul cu acelaşi nume.

Compania Turism Covasna, care administrează trei hoteluri din staţiunea cu acelaşi nume, a raportat în primele şase luni alea acestui an venituri de aproape trei ori mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform raportului financiar al companiei pentru primul semestru din acest an.

Veniturile înregistrate de com­panie au fost de circa 3,9 milioane lei, iar 45% din aceste încasări au venit din zona de cazare, iar 39% din alimentaţie publică.  Totodată, compania a înregistrat pierderi de circa 2 milioane lei în primele şase luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO