Companii

Companie de training în domeniul hotelier: România are un potenţial mare, dar lipseşte încrederea în companii, angajaţi şi angajatori

 Companie de training în domeniul hotelier: România are...

Autor: Alexandra Cepăreanu

12.04.2018, 14:36 289

Cesar Waelivaara Velasco, CEO al companiei de training în domeniul ospitalităţii Hostalion, crede că România are un potenţial mare, dar lipseşte încrederea în companii, angajaţi şi angajatori.

„Companiile nu se impun în faţa guvernului şi nu fac eforturi pentru a schimba mentalitatea oamenilor în ceea ce priveşte industria ospitalităţii. Senior Managerii cred că cei inferiori trebuie să fie deja pregătiţi şi că trebuie să facă tot ce spun ei. Ca să te ridici la standarde mari trebuie să oferi training angajatilor pentru ca aceşti asă fie pregătiţi”, a declarat managerul în cadrul Conferinţei Nationale a Industriei Ospitalităţii.

Povestea Hostalion a început acum 17 ani în Spania, când funcţiona ca firmă dedicată instruirii profesioniştilor din Industria Ospitalităţii din Europa de Sud.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO