Companii

Companiile aeriene au lansat ofertele de vară. Cât de ieftine sunt biletele de avion ?

Companiile aeriene au lansat ofertele de vară. Cât de ieftine sunt biletele de avion ?

Foto: Octav Ganea

Autor: Simona Simionescu - Gândul

15.05.2011, 13:18 725

Companiile aeriene lansează o serie de oferte speciale pentruperioada verii, cu bilete la preţuri reduse.

Operatorul low cost Ryanair, de exemplu, a scos la vânzare500.000 de bilete la preţuri care pornesc de la 12 euro bucata(doar dus), cu toate taxele incluse, către peste o mie dedestinaţii europene , după cum a anunţat compania.

Promoţia se desfăşoară însă numai în anumite condiţii. În primulrând, preţul menţionat este valabil dacă biletul se achită cu uncard MasterCard Prepaid, de pe pagina de web a companiei, pentru căîn caz contrar se plătesc şi celelalte taxe. O a doua condiţie sereferă la perioadă. Astfel, călătoriile pot fi efectuate în lunaiulie, în zilele de marţi, miercuri şi joi. Biletele pot fiachiziţionate până pe 16 mai, la orele 24, de pe pagina de web aoperatorului.
În România, compania operează zboruri numai din Constanţa cătreoraşele italiene Pisa şi Milano.

Carpatair: zboruri mai ieftine către 26 de destinaţii

Şi Carpatair derulează o promoţie asemănătoare în aceastăperioadă. Până pe 30 iunie, operatorul vinde bilete de avion lapreţuri care încep de la 65 de euro pe segment, cu toate taxeleincluse, pentru 26 de destinaţii din lume.
Călătoriile pot fi efectuate până pe 1 iulie, iar destinaţiile dinpromoţie sunt anunţate pe site-ul operatorului aerian. De exemplu,cine cumpără azi un bilet dus pe ruta Bucureşti - Bologna, cuplecare pe 15 iunie, va plăti 53 de euro. Citiţi mai mult despreofertele companiilor aeriene pe timp de vară pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO