Companii

Companiile aeriene se bat în oferte pe finalul sezonului de concedii

Tarom, al doilea cel mai mare transportator aerian după numărul de pasageri, estimează în acest an venituri de 1,52 miliarde de lei, în creştere cu 8,9%.

Tarom, al doilea cel mai mare transportator aerian după numărul de pasageri, estimează în acest an venituri de 1,52 miliarde de lei, în creştere cu 8,9%.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

29.07.2016, 00:05 577

Compania aeriană de stat Tarom a lansat ieri o ofertă pentru zborurile din Bucureşti către Roma şi Viena, preţul unui bilet dus-întors fiind de 79 de euro. De asemenea, din oferta Tarom fac parte şi zboruri către Atena, Salonic, Praga şi Stockholm, preţul acestora fiind de 99 de euro/bilet dus-întors. Biletele sunt puse în vânzare în perioada 28-31 iulie. Oferta Tarom vine la doar o zi după ce Wizz Air, liderul pieţei locale de transport aerian, a redus cu 20% tarifele pe toa­te rutele şi zborurile pen­tru re­zervările efec­tuate pe 27 iulie. În cazul Ta­rom, oferta este va­labilă pentru călătoriile dus-în­­tors efectuate în peri­oa­da 1 octombrie 2016 - 31 oc­tom­brie 2016 (data ulti­mului retur), pe curse operate Tarom şi este supusă unor termene şi condiţii (durata minimă de şedere la des­ti­naţie este de 2 zile sau noap­tea de sâmbătă spre du­minică, iar durata ma­ximă de şedere este de 15 zile, modificări permise cu plata unor diferenţe tarifare şi a unei taxe de 50 euro, iar restituirea nu este permisă).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO