Companii

Companiile au în plan să ofere anul acesta cu 10% mai multe caduri cadou de Crăciun, adaptând politicile de HR la schimbările aduse de Covid pe piaţa muncii

Companiile au în plan să ofere anul acesta cu 10% mai...

Autor: Roxana Rosu

04.11.2020, 12:48 93

Modificările aduse de pandemie pe piaţa muncii influenţează puternic politicile de HR, companiile având în plan să ofere anul acesta cu 10% mai multe caduri cadou de Crăciun, potrivit unei analize a platformei de beneficii flexibile BenefitOnline.ro, o companie Edenred.

În primele 10 luni ale anului, cele mai căutate beneficii extrasalariale oferite de firme au fost cele care facilitează achiziţiile online, precum voucherele şi cardurile cadou.

În acest interval, care a coincis cu perioadele de restricţii de deplasare şi socializare, angajaţii români au accesat mai mult platformele şi magazinele online,  de la unităţile alimentare, la retaileri de tip IT&C şi gadget, până la home&deco şi beauty, la care au putut achita cu vouchere şi carduri cadou.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO