Companii

Companiile din construcţii îşi şcolesc pe cont propriu viitorii angajaţi: Holcim deschide în toamnă o şcoală tehnică la fabrica de ciment din Bihor

Holcim România a ajuns la 1.700 de angajaţi, după finalizarea integrării Somaco, business pe care l-a preluat în 2019.

Holcim România a ajuns la 1.700 de angajaţi, după finalizarea integrării Somaco, business pe care l-a preluat în 2019.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.05.2021, 00:05 1015

La finalul programului de şcolarizare, absolvenţii se pot angaja în cadrul Holcim România.

Holcim, cel mai mare producător de materiale de construcţii din România, deschide o Şcoală Tehnică în cadrul fabricii sale din Aleşd, judeţul Bihor, odată cu începerea anului 2021-2022.

„Prin intermediul Şcolii Tehnice ne dorim să aducem alături de noi tineri dornici să descopere această industrie a construcţiilor, care con­tribuie semnificativ la dezvoltarea co­munităţilor“, spune Florina Rusneac, manager de resurse umane în cadrul Holcim Aleşd şi Turda.

Programul de şcolarizare este gratuit şi recunoscut de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei. Programul este desfăşurat în parteneriat cu Colegiul Tehnic „Alexandru Roman“ din Aleşd şi presupune doi ani de şcolarizare, timp în care elevii vor dobândi o bază teoretică solidă privind specializarea de tehnician în industria cimentului şi vor putea face practică în fabricile grupului Holcim.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO