Companii

Companiile low-cost vor duce Aeroportul Henri Coandă la un număr record de călători. Ce mai înseamnă un bilet ieftin în 2014

Companiile low-cost vor duce Aeroportul Henri Coandă la...

Autor: Pro TV

29.04.2014, 15:02 2119

Trafic record de pasageri pe cea mai mare poarta aeriana a tarii. Datorita ofertelor companiilor low cost, Aeroportul Henri Coanda va fi tranzitat in acest an de un numar record de oameni: 8 milioane de calatori.

De anul trecut 3 companii straine de tip low cost au intuit dorinta romanilor de a calatori rapid si pe bani putini si au lansat operatiuni in tara noastra.

Mai usor si mai ieftin, dar numai daca va luati bilete din timp. Pentru un zbor Bucuresti - Roma cel mai ieftin bilet este de 59 de euro, la jumatate de pret fata de o companie aeriana clasica si exact cat dati pentru o calatorie cu autocarul. Daca vreti sa faceti rezervare de astazi pe maine, tariful creste de trei ori.

Importanta companiilor low cost pentru cel mai mare aeroport din Romania se poate intui lejer pe panoul de informatii, unde, la sosiri, din 26 de curse programate, 8 sunt de tip low cost, iar numarul lor va creste, in conditiile in care companiile au anuntat in acest an curse noi, spre Italia, Belgia, Spania, Portugalia, Marea Britanie sau chiar Suedia sau Israel.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO