Companii

Companiile pot include în pachetul de beneficia extrasalariale pentru angajaţi servicii de telemedicină pe platforma medicU, în baza unui parteneriat între SanoPass şi Edenred

Companiile pot include în pachetul de beneficia...

Autor: Roxana Rosu

13.07.2022, 10:16 581

Platforma SanoPass şi Edenred, furnizor de tichete de masă, au lansat un pachet de beneficii extrasalariale prin care companiile pot oferi angajaţilor acces la platforma de telemedicină medicU, pachetul incluzând servicii de triaj medical bazat pe inteligenţă artificială şi consultaţii medicale prin telefon, video sau chat.

SanoPass a dezvoltat platforma de telemedicină utilizând tehnologia Easy Medical, o companie IT românească cu peste 10 ani de experienţă în dezvoltarea de soluţii software pentru clinici şi laboratoare medicale, se arată într=un comunicat al companiei.

“Perioada pandemiei ne-a arătat atât nouă, personalului medical, cât şi pacienţilor, că telemedicina este esenţială în relaţia dintre noi. Aceasta salvează timp şi, de asemenea, bani. Platforma noastră de telemedicină utilizează cele mai avansate tehnologii pentru a aduce îngrijirile medicale la fel de aproape şi de uşor de accesat ca şi alte lucruri majore din viaţa de zi cu zi - fie că vorbim de servicii financiare, de informaţie sau de entertainment", a declarat Alexandru Breazu, Director Medical medicU by SanoPass.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO