Companii

Complexul hotelier Alpin din Poiana Braşov, afaceri de 50 mil. lei cu o marjă de profit de 10%. Celebrul complex este controlat de Claudiu Aron, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri

Complexul hotelier Alpin din Poiana Braşov, afaceri de...

Autor: Mirabela Tiron

03.05.2019, 07:00 2491

Compania Alpin 2003, ce admi­nistrează complexul hotelier Alpin Resort Hotel (controlat de omul de afaceri Claudiu Aron), a finalizat anul 2018 cu afaceri de 50 de milioane de lei, în creştere cu 11% faţă de 2017, arată cele mai recente date de pe mfinante.ro.

Compania şi-a ma­jorat şi profitul net la 5,5 mi­lioane de lei anul trecut, faţă de 1,5 mi­lioane de lei cu un an în urmă, o marjă de profit net de peste 10%.

În total, firma avea 284 de angajaţi anul trecut, arată aceeaşi sursă.

Complexul hotelier in­clude hotelul Alpin cu 150 de camere, un apart-hotel cu 114 apartamente, Casa Alpin cu 25 de camere şi 7 apartamente, toate clasate la patru stele. De asemenea, compania mai are şi două restaurante, conform datelor de pe site-ul Alpin.

Claudiu Aron este unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România. El nu a co­mentat rezultatele com­plexului hotelier.

Antreprenorul a in­trat în afaceri în 1994-1995, atunci când a câş­tigat o licitaţie pen­tru proiectarea şi exe­cuţia sediului Bursei de Va­lori în interiorul Băn­cii Naţionale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO