Companii

Complexul hotelier din Poiana Braşov controlat de omul de afaceri Claudiu Aron şi-a majorat afacerile cu 10% în 2019, ajungând la 55 milioane lei

Complexul hotelier din Poiana Braşov controlat de omul...

Autor: Miruna Diaconu

26.08.2020, 07:00 2801

Compania care administrează hotelul din Poiana Braşov a raportat un profit net de 4,8 milioane lei, în scădere cu 12% faţă de anul anterior.

Complexul hotelier Alpin Resort Hotel, controlat de unul dintre cei mai mari jucători din turism din staţiunea Poiana Braşov, Claudiu Aron, a încheiat anul 2019 cu afaceri de 55 milioane lei, cu 10% mai mari faţă de anul anterior, conform datelor Ministerului de Finanţe.

Compania Alpin 2003, cea care administrează complexul hotelier din Poiana Braşov, a înregistrat un profit net de 4,8 milioane lei, cu 12% mai mic faţă de anul anterior, când profitul net al companiei a fost de 5,5 mil. lei.

Complexul hotelier include hotelul Alpin cu 150 de camere, un apart-hotel cu 114 apartamente, Casa Alpin cu 25 de camere şi 7 apartamente, toate clasate la patru stele.

Claudiu Aron, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România,  a pus bazele companiei Alpin Resort în 2003, compania ajungând la o cifră de afaceri comparabilă cu cea a marilor hoteluri din Capitală. Printre cele mai cunoscute hoteluri din Poiana Braşov pe lângă Alpin Resort Hotel se mai află şi Aurelius, parte din lanţul hotelier Împăratul Romanilor, controlat de omul de afaceri sibian Aurel Munteanu, dar şi hotelurile omului de afaceri George Copos, proprietarul Ana Hotels.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO