Companii

Complexul Steaua de Mare din Eforie Nord şi-a majorat vânzările cu 70% în 2018

Complexul Steaua de Mare din Eforie Nord şi-a majorat...

Autor: Mirabela Tiron

09.07.2019, 07:14 1644

Complexul hotelier Steaua de Mare din Eforie Nord, controlat de omul de afaceri Nicolae Bucovală, a fi­na­lizat anul trecut cu afaceri de 8,8 mi­lioane de lei, în creştere cu 69% faţă de 2017, arată datele de la Ministerul de Finanţe. Mai mult, compania care ope­rează complexul a raportat un profit net de 1,7 milioane de lei, faţă de 1,3 mi­lioane de lei anul anterior, arată aceeaşi sursă.

Din 2016 au început lucrările de renovare la hotelul Steaua de Mare (o investiţie iniţială de 2 milioane de euro), din cadrul complexului cu ace­laşi nume, din Eforie Nord, care mai in­clude şi unităţile Delfinul şi Meduza, modernizate deja cu 10 milioane de euro, bani luaţi de la Banca Transil­vania. În 2017, omul de afaceri a extins cen­trul spa cu o nouă piscină la hotelul Steaua de Mare din Eforie Nord, a schimbat centralele termice şi a refăcut faţada hotelurilor Delfinul şi Meduza.

Nicoale Bucovală este unul dintre hotelierii de pe litoral care au cumpărat hoteluri construite în perioada comu­nis­tă, dar care au investit în moderni­zarea lor. Antreprenorul a cumpărat în 2012 de la BCR complexul hotelier Stea­ua de Mare cu peste 4 milioane de euro, după ce banca îl executase silit pe fos­tul proprietar Triţă Făniţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO