Antreprenori locali

Concret Construct, un constructor sucevean merge spre afaceri de 240 mil. lei

17 aug 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Compania de construcţii Concret Construct din Suceava, deţinută de patru acţionari români, şi-a majorat în 2017 afacerile cu peste 30%, finalizând anul trecut cu venituri de 163 de milioane de lei.

De la înfiinţare şi până anul trecut, cifra de afaceri a companiei a crescut de opt ori, potrivit calculelor ZF.

„Pentru anul 2018, estimăm o creştere a indicatorilor financiari de aproximativ 50% faţă de anul anterior, estimare bazată pe contractele derulate în acest an, contracte în derulare, dar şi cele în curs de negociere sau semnare“, spun reprezentanţii companiei.

Concret Construct a fost înfiinţată în 2007 şi este deţinută, potrivit datelor de la Registrul Comerţului, de Mihai-Corneliu Creţu (30%), Mihail-Laurenţiu Grîul (30%), Sandu Gheorghiţă (30%) şi Dan Gârjoabă (10%). În business, sunt integrate o carieră de piatră în judeţul Suceava şi trei puncte de lucru - unul în Bucureşti şi două în judeţul Suceava.

Concret Construct a lucrat la realizarea mai multor ansambluri rezidenţiale, a unor cămine culturale realizate din fonduri publice, fabrici şi magazine tip supermarket şi hipermarket ale unor retaileri străini prezenţi pe piaţa locală.

Compania a mai construit şi staţii de distribuţie de carburanţi, potrivit informaţiilor de pe site-ul constructorului.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.08.2018

 
Cuvinte cheie:
concret
, constructii
, afaceri
, suceava
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide