Conferinţa „România 100 de ani de business“. Cum a supravieţuit un producător de fire de lână din Braşov peste 80 de ani: „Exportăm aproape toată producţia“

Secțiune susținută de Medlife Logo

17 mai 2018 Autor: Mădălina Panaete

Adrian Taraş, managing director al producătorului de fire Transilana din Ghimbav (judeţul Braşov), spune că societatea a reuşit să supravieţuiască după’90 mizând pe segmente de nişă şi pe exporturi.

„Suntem o companie mică, dar am ajuns în anul 82 de activitate. Bazele societăţii au fost puse acum 82 de ani, a fost o afacere privată, mai apoi naţionalizată, fiind martora dezvoltării haotice din comunism. Imediat după ‘90 am rămas fără piaţă, fără bani, fără clienţi şi nu ştiam cu ce se „mănâncă“ piaţa. Am avut un handicap mare, nici acum nu pot să-mi explic cum am trecut peste acei ani dificili. Dar am luptat mai mult şi suntem aici astăzi“, a spus managerul în cadrul conferinţei „România 100 de ani de business. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.05.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Conferinţa
, „România 100 de ani de business“
, fire de lână
, Adrian Taraş
, Transilana
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide