Companii

Conferinţa „România 100 de ani de business“ de la Oradea. Numărul de vizitatori străini din Bihor s-a dublat în ultimul deceniu. Oradea şi Băile Felix, principalele motoare de creştere

Conferinţa „România 100 de ani de business“ de la...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

18.09.2018, 00:06 534

♦ Ziarul Financiar organizează astăzi la Oradea a treia conferinţă din şirul de evenimente „România 100 de ani de business. Cum trecem de la idee la business. 100 de idei să creştem“, realizată cu sprijinul Băncii Transilvania şi al companiei de consultanţă EY.

Judeţul Bihor s-a clasat anul trecut pe locul opt în topul judeţelor în funcţie de numărul de vizitatori, înregistrând aproape 480.000 de sosiri ale turiştilor în unităţile de cazare, arată datele de la Institutul Naţional de Statistică (INS). Dintre aceştia, aproape 63.000, adică 13%, au fost turişti străini, con­form calculelor ZF. În ultimii zece ani, numă­rul de vizitatori români şi străini s-a dublat. În plus, ace­eaşi evoluţie a avut-o şi numărul de turişti stră­ini, având în vedere că în 2008 judeţul înre­gis­tra aproape 230.000 de sosiri ale turiştilor din alte ţări.

Ziarul Financiar a început o serie de ar­ti­co­le despre businessurile din cele mai im­por­tante judeţe, businessuri pe care le va analiza şi în cadrul seriei de conferinţe „România 100 de ani de business“. Astăzi, la Oradea, ZF va organiza a treia conferinţă din şirul de eve­ni­mente organizate cu sprijinul Băncii Transil­vania şi al companiei de consultanţă EY.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO