Companii

Conferinţa „România 100 de ani de business“. Topul celor mai mari antreprenori din Timiş: zece firme româneşti fac afaceri de 1,6 mld. lei

Conferinţa „România 100 de ani de business“. Topul...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

08.10.2018, 00:07 682

♦ În judeţul Timiş, al treilea cel mai puternic privid cifra de afaceri a companiilor, antreprenorii reprezintă mai puţin de 50% din business.

Cele mai mari zece afaceri antreprenoriale româneşti din judeţul Timiş au avut anul trecut o cifră de afaceri de 1,6 miliarde de lei şi aproape 3.500 de angajaţi, arată calculele ZF pe baza datelor de la Registrul Comerţului.

Ziarul Financiar a început o serie de articole despre businessurile din cele mai importante judeţe, businessuri pe care le va analiza şi în cadrul seriei de conferinţe „România 100 de ani de business“. Pe 11 oc­tombrie, la Timişoara, ZF va organiza a patra conferinţă din şirul de evenimente care sunt organizate cu sprijinul Băncii Transilvania şi al companiei de consultanţă EY România.

În cadrul conferinţelor, Ziarul Financiar şi clasa de business a României vor dezbate ce este nevoie pentru ca România de mâine să fie mai bună decât România de azi, ce idei şi soluţii există pentru ca economia şi so­cietatea românească să aibă un viitor prosper.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO