Companii

Conferinţa Top 1.000 cele mai mari companii din România. Andrei Koszti, regional commercial manager, CTP România: „Ca un parc industrial să fie funcţional, nu trebuie să fie o clădire pe un câmp, trebuie să fie o zonă în care lucrurile să se poată dezvolta astfel încât să formeze o comunitate de business“

Andrei Koszti, regional commercial manager, CTP România.

Andrei Koszti, regional commercial manager, CTP România.

Autor: Mirabela Tiron, Cristina Bellu

24.03.2023, 16:30 181

♦ „Ne poziţionăm în zonele deja dezvoltate, cu acces foarte facil la infrastructură.“

Un parc industrial este funcţional atunci când se află într-o zonă care se poate dezvolta pe mai multe paliere, atunci când se conturează o comunitate de business.

„Întotdeauna businessul se va dezvolta organic, pe bază de cerere şi ofertă. Ca să avem cifre de profitabilitate şi productivi­tatea de care avem nevoie trebuie să mergem întotdeauna alături de partenerii noştri şi sun­tem tot timpul dispuşi să ne ajustăm la cerinţe. Ca un parc industrial să fie funcţional, nu trebuie să fie o clădire pe un câmp, trebuie să fie o zonă în care lucrurile să se poată dezvolta pe mai multe paliere astfel încât lucrurile să formeze o comunitate de business“, a spus Andrei Koszti, regional commercial manager, CTP România, cel mai mare dezvoltator şi administrator de spaţii industriale logistice, în cadrul confe­rinţei ZF Top 1.000 cele mai  mari companii din România.

CTP deţine CTParkBucharest South şi alte cinci parcuri industriale în sudul Capita­lei, inclusiv în zona de vest şi în zona de nord.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO