Companii

Consiliul Concurenţei a aprobat preluarea Centrului Provita de către MedLife

Consiliul Concurenţei a aprobat preluarea Centrului...

Autor: Cosmin Pirv

24.03.2023, 12:53 468

Consiliul Concurenţei a anunţat vineri că a autorizat tranzacţia prin care MedLife preia Centrul de Diagnostic şi Tratament Provita.

Companiile din Grupul MedLife activează pe piaţa serviciilor medicale private de sănătate, dar şi pe pieţele serviciilor de dezvoltare imobiliară, comerţului cu amănuntul şi cu ridicata al produselor farmaceutice şi parafarmaceutice, serviciilor de brokeraj şi asigurări, precum şi fabricării de dispozitive, aparate şi instrumente medicale şi stomatologice.

Grupul operează o reţea de clinici private, laboratoare medicale, spitale de medicină generală şi de specialitate.

Centrul de Diagnostic şi Tratament Provita, precum şi firmele deţinute de acesta, activează pe piaţa serviciilor medicale private de sănătate.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24