Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Daewoo Mangalia de către olandezii de la Damen

Secțiune susținută de Medlife Logo

15 nov 2017 Autor: Mădălina Panaete

Şantierul naval Daewoo-Mangalia Heavy Industries (DMHI) este cel mai mare jucător de pe piaţa constructorilor de nave, cu o cifră de afaceri de 2 mld. lei anul trecut.

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care grupul Damen din Olanda preia Daewoo Mangalia Heavy Industries SA ((DMHI)  şi Daewoo Man­galia Human Resources Mana­gement SRL.

Grupul Damen activează la nivel internaţional în domeniul în construc­ţiei, întreţinerii şi reparării navelor.

Daewoo Mangalia Heavy Indus­tries SA des­făşoară în prin­cipal acti­vităţi de cons­trucţie, reparaţie şi conversie de nave. Daewoo Mangalia Heavy In­dus­tries SA deţine, la rândul său, 100% din capitalul social al societăţii Daewoo Mangalia Human Resour­ces Management SRL, a cărei activitate constă, în principal, în punerea la dispoziţie către Daewoo Mangalia a forţei de mun­că pentru şantier.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.11.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
mangalia
, preluare
, autorizare
, consiliul concurentei
, olanda
, grup
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide