Companii

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea magazinului online PC Garage de de FiT Distribution

06.04.2010, 15:20 24

Consiliul Concurentei (CC) a autorizat preluarea magazinuluionline PC Garage de catre grupul IT FiT Distribution, controlat deomul de afaceri Marius Ghenea, a anuntat, marti, autoritatea,citata de Mediafax Business.

"Operatiunea de concentrare economica notificata a fostanalizata prin prisma prevederilor Legii concurentei nr. 21/1996 siale Regulamentului privind autorizarea concentrarilor economice,constatadu-se ca nu exista indoieli serioase privindcompatibilitatea acestora cu un mediu concurential normal. Efecteleoperatiunii de concentrare economica notificate asupra mediuluiconcurential nu sunt semnificative, iar operatiunea nu a condus lacrearea sau consolidarea unei pozitii dominante pe pietelerelevante identificate. In consecinta, Consiliul Concurentei a emiso decizie de neobiectiune", se arata intr-un comunicat alconsiliului.

Operatiunea de concentrare economica notificata se realizeazaatat pe verticala, cat si pe orizontala, Fit Distribution fiindprezenta pe piata de comercializare cu ridicata de produse IT,precum si pe pietele de comercializare cu amanuntul a produselorIT, comunicatii, electronice si electrocasnice din Romania, iar PCGarage fiind prezenta pe pietele de comercializare cu amanuntul deproduse IT si comunicatii din Romania. Mai multe despre preluarea PC Garage cititi pewww.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO