Companii

Consiliul Concurenţei lansează ghiduri pentru serviciile publice de transport local şi termoficare

Consiliul Concurenţei lansează ghiduri pentru...

Autor: Dan Straut, Mediafax

24.01.2018, 14:28 152

Ghidurile conţin o serie de recomandări pentru a veni în sprijinul activităţii autorităţilor administraţiei publice locale în gestionarea celor două servicii publice. „Recomandările au fost redactate din perspectiva legislaţiei comunitare şi naţionale în domeniul concurenţei şi a ajutorului de stat”, precizează Consiliul Concurenţei.

Pe pagina web a instituţiei se pot fi consultate cele două documente:
- Ghidul privind conţinutul actului de încredinţare a serviciului public de alimentare a populaţiei cu energie termică din punct de vedere al regulilor de concurenţă şi ajutor de stat, accesând linkul http://www.consiliulconcurentei.ro/uploads/docs/items/bucket13/id13101/ghid_en_termica_final_6122017.pdf;
- Ghidul privind conţinutul actului de încredinţare a serviciului comunitar de utilitate publică de transport local de persoane, accesând linkul http://www.consiliulconcurentei.ro/uploads/docs/items/bucket13/id13101/ghid_transport.pdf.

Autoritatea de Concurenţă invită persoanele interesate să transmită Consiliului Concurenţei observaţii şi propuneri cu privire la conţinutul acestor ghiduri până la data de 17 februarie 2018, prin poştă, la adresa Piaţa Presei Libere nr. 1, Corp D1, sector 1, Bucureşti, Cod Postal 013701, Oficiul Poştal nr. 25, ghişeul 1, sau la adresele de e-mail marilena.bunaziua@consiliulconcurentei.ro, herminavite@consiliulconcurentei.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO